Despre Florentina Gaspar – Nutritionist

florentina_gaspar_nutritionist

Am pasit pe calea nutritiei inca de mic copil, cand mergeam in vacanta la bunici la cules de musetel, menta, coada soricelului si alte plante medicinale. (cand eram mica ziceam ca vreau sa fiu farmacista!)
Atunci a aparut interesul pentru actiunea plantelor asupra organismului, ce fac ele? Ne vindeca de boli? Cum ne ajuta? Am inceput sa citesc carti despre puterea plantelor.
In timp, soarta m-a facut sa cunosc o prietena care avea un plafar si am inceput sa citesc toate etichetele ceaiurilor, suplimentelor si tincurilor din magazin, imi petreceam ore in sir acolo, mai ales ca erau si persoane care veneau si intrebau diferite lucruri. Curiozitate maxima!
Lupta permanenta cu kilogramele nu imi dadea pace si am incercat totul de la ceaiuri pana la cele mai periculoase suplimente de slabit! Am realizat ca este nevoie si de alimentatie pentru a avea rezultate. S-a imbolnavit mama, si era pe punctul de a se opera, insa am reusit sa-i fac o schema de tratament naturist care i-a fost de mare ajutor, iar astazi este foarte bine, nu s-a mai operat.
Familia, un motiv in plus sa cauti modalitati de a fi bine, sanatosi.
Parintii m-au trimis la liceul economic si apoi la facultate, asadar contabil si economist licentiat. Stiam ca nu acesta este drumul meu. Dupa ani si ani, m-am decis ca nutritia este drumul vietii mele, ceea ce imi doresc si ceea ce m-am nascut sa fac!
Am ales cursul de nutritie din dorinta de a invata lucruri noi, de a-mi raspunde la o sumedenie de intrebari si de a ajuta pe viitor pe cei aflati în aceeasi situatie cu mine. La finalul cursului am concluzionat ca alimentatia nu este suficienta pentru a avea forma si starea la care visam si ca este nevoie de un stil de viata!
Intr-o zi m-am regasit in sistemul Primal Blueprint si astfel am decis sa urmez cursul Primal Health Coach – o totala provocare pe care am acceptat-o.
Conceptele noi m-au captivat inca de la inceput si m-au condus pe drumul spre reusita.
Toate cunostintele si studiile realizate au transformat din pasiunea mea o adevarata stiinta despre sanatate si remedii ce iti pot transforma sistemul imunitar.
Acum imi doresc sa iti arat si tie modalitatile prin care iti poti schimba stilul de viata.
Sunt Florentinta Gaspar – nutritionist & Primal Health Coach atestat. Daca iti doresti o viata sanatoasa iti stau cu drag la dispozitie.

0724062157

gasparflorentina@gmail.com